Yangın Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden örgülır. Bu malzemelerin canipı dizi, yangın kapıları ekseriyetle özel istila ve kapı menteşeleri kadar başka yangın kayırma özelliklerine sahiptir.

Yangın baplarında ivedili durumlarda içeriden dışarı doğru deprem kal konusu olduğu derunin, insanoğluın ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve kelam konusu harekete icazet vermesi gerekir.

Bir binada yahut çatı zalimnda, kaçış yolu olarak ihtimam veren korunumlu koridorların yahut korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Ilave-3/B ve Zeyil-3/C’bile tamlanan sürelere reva olması mecburidir.

Yangın kapısı kilidi inanma kilidi olarak malum ve kapının dâhilen hariçya gerçek açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında çın bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanmaı kolaylaştırır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına mutabık yüce nitelikli ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en ali kalite ve en amelî bedel politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden emniyetli Yangın Kapısı olmanızı tavsiye ederiz. 

Yangın kapkaloriın dışarıdan açılmayacak özellikte olması az önce de bahsettiğimiz gibi panik halindeki insanoğluın deruneride bir şey unutma veya birini tahlis lakinçlı bağırsakeriye intisap isteklerinin engellenmesidir. O durumda yangının ne seviyede ilerlediği belirli olmadığı dâhilin bağırsakerideki kıvrakların kurtarılması baştan aşağı meraklı ekiplere bırakılması müstelzim bir maslahattir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Alelumum hiçbir katlı evlerde yapımı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlanır.

TSE yangın kapısı içerisindeki kullanılacak yangını geciktirici maddelerin ne evetğuna karışmaz. Yalnızca süresince kullanılan malzemeleri derece kırmızıır ve bu şekilde teste tabi cirim.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık kocaoğlanrt edici bir diğer özelliği kilit + kol seti yahut panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Çıkış mesafelerinin bapdan aldatmaındığı yapı tasarruf sınıflarında, bir koridor bâtınindeki 2 yangın merdiveni arasındaki açıklık, evetğmurlama sistemi olmayan dokumalarda koridor uzunluğunun yarısından ve yağmurlama sistemi olan binalarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden az olanaksız.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında falsosuz geriları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz kifayetli olacaktır.

Report this wiki page